RSS

Monday, April 6, 2009

VIVA

Assalamu'alaikum...

Petang ni aku akan wat presentation untuk projek Tahun Akhir aku, insyaAllah. Jam 3.25ptg, bertempat di Lab Komunikasi, aras 3 di Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik. Hehehe..sekadar pemberitahuan. InsyaAllah ni merupakan 2nd last stage yg perlu aku habiskan sebelum meninggalkan projek ni.fs11

Mmm..tajuk FYP aku, "Microwave Log-Periodic Antenna". Baru 2 minggu lepas aku perasan de perkataan "Microwave" kat depan tu. Ntahpapeje. Takpela, tak bagi kesan banyak sangat pun. Hehehe..


Nilah bendenye tu. Simple je kan? Siap leh selit2 celah buku je time nk bawak p test kat lab. Ntahpapeje bentuk dia, tapi rasa cam nak pengsan mengerjakannya. So, lepas ni, still nak teruskan dengan antenna and propagation field? Maybe yes, and maybe not. Kerna diri sedang memupuk satu minat yang baru, dalam usaha untuk mengelak diri menjadi dinasour.fs27



"Dan katakanlah; Ya Tuhanku, tambahkanlah ilmuku."
(Toha: 114)


*Rasa tak sabar nak VIVA sok. Ya Allah, Yang Maha Berkuasa mengatur perjalanan hidup hamba2-Nya, kumohon kepada-Mu supaya dipermudahkan urusanku. Ameenn..

4 comments:

Anonymous said...

all da best... first comment ak kat blog ko nih. :D

my self said...

yeay... yeay... nak viva!!
syoknya
nak jugak
bertambah bersemangat nk viva nmpknyer ptg ni
pape pun, semoga berjaya

Sifrulmind said...

Erk, sapa yg bg 1st comment tu? Huhuhu..papepun, mekasih ye.

Cik S, tahniah coz dah abis viva yer. Huhuhu...

*Gambo kat post ni bukan gambo pokok, tapi gambo antenna. Jangan salah paham plak. Ramai plak yg kata tu gambo pokok. Huhuhu..

my self said...

aik
ada ka pokok bentuk gtu?
hua3

apa hal dr M call?
suh masuk lab atau tambah lg 1 antenna?

=P